Info

Hinta

Turnauksen osallistumismaksu on

 • 270.- / joukkue Miesten Avoin sarja (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270.- / joukkue Miesten Harraste- ja Hupi (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270.- / joukkue Naisten Avoin sarja (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270.- / joukkue Naiset Harraste (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270.- / joukkue Yritys (sis. urheilujuomaa joukkueelle) (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)

Miesten ja naisten sarjoissa jokainen joukkue pelaa vähintään 4 ottelua.
Yritys-sarja pelataan yksipäiväisenä turnauksena lauantaina ja jokainen joukkue pelaa vähintään 3 ottelua. Ottelut voidaan poikkeustapauksissa tuomita yhden tuomarin toimesta.

Sarjat

 • Miehet Avoin  (Ei rajoituksia) *
 • Miehet Harraste  (4.-5. div. + kaveriporukat) **
 • Miehet Hupi  (6. div + kaveriporukat) ***
 • Naiset Avoin  (Ei rajoituksia) ****
 • Naiset Harraste  (3.- 4. div + kaveriporukat)*****
 • Yritykset  (yrityksen työntekijöille) ******

*) Miehet Avoin. Ei rajoituksia.

**) Miesten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

***) Miesten Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan, tai 1 divisioonan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div. tai naiset liiga.

****) Naiset Avoin. Ei rajoituksia.

*****) Naisten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonan joukkuetta. Kuluvalla kaudella A- tai B-nuorten SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat, eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset 2 div.

*****) Yrityssarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naiset voivat osallistua Yrityssarjaan. Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat, eivät saa osallistua Yrityssarjaan. Yrityssarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

Turnauksissa kiintiöpelaajia ei saa muuttaa kesken turnauksen.

Pelaaja/joukkuerajoitukset: SSBL kausi 2019-2020.

Otteluohjelmat

Linkki otteluohjelmaan lähetetään infokirjeen mukana ennen turnauksen alkua yhteyshenkilön s-postiosoitteeseen. Lisäksi ohjelma julkaistaan myös turnauksen nettisivuilla

Dexal Cup VIP-Jatkot

Arena Center & Night People Group tarjoaa aikuisten joukkueille jatkot turnauksen aikana. Viralliset jatkot pidetään lauantaina ja sunnuntaina Helsingin keskustassa ravintola Walliksessa. Jokainen Dexal Cupiin osallistuva joukkue pääsee jatkopaikkaan VIP-jonon kautta ennen klo 24:00 ilmaiseksi sisään.

Pelipaikat

Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin

FATPIPE CENTER - Arena Center Myllypuro

Alakiventie 2
00920 Helsinki
7 salibandykenttää
Hallin pohjakartta

Tarvittaessa pelaamme myös Hakaniemen Arena Centerissa.

JAFFA STATION - Arena Center Hakaniemi
Sörnäisten rantatie 6
00530 Helsinki
3 salibandykenttää
Hallin pohjakartta

DexalCup2020_LuotaDexaliin_Alabanneri2.png